Bootcamp med 6 træningsgange

Hatha Yoga- Bevæg dig for livet.

Kan du lide at bevæge dig og ønsker at bevarer eller genopbygge din styrke og smidighed? Eller mangler du mere ro og balance i din hverdag og samtidig ønsker at bruge og motionere din krop, så er Hatha Yoga svaret for dig. Hatha Yoga er en træningsform hvor du netop får trænet både fysisk og mentalt og på en sådan måde, at alle kan være med og dette er i ordets bogstavelige forstand. At dyrke Yoga er ikke en bevægelsesform, hvor man skal være fit. Yoga er for både den kvindelige atlet og manden på 80, som har diverse skavanker, som et langt liv kan give. På samme måde er Yoga hverken, som mange tror, religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være til stede i det, du gør lige nu. 

Yoga er gavnlig som motion, især på grund af den bevidsthed der er omkring brugen af kroppen. Den udsætter ikke kroppen for stød og voldsomme bevægelser, men giver tid, så den enkelte kan går ind og mærke efter. 

Tirsdags hold:

På dette hold er der mest fokus på dynamisk yoga. I dynamisk Yoga lægges vægt på at skabe balance mellem smidighed, styrke og udholdenhed i krop og sind. Men med meditative elementer.

Søndags hold:

På dette hold er der mest fokus på den meditativ Yoga, hvor vi går i dybden med de forskellige stillinger og får lov at mærke efter. Dog med et dynamisk touch i form af serier.

På begge hold kan alle være med, uanset alder, skader og skavanker.

 

 

Det er vigtigt, at du opgiver en e-mail som du tjekker jævnligt, da BSG sender info via e-mail.