I Brøndby Strands Gymnastikforening har vi ikke kun fokus på motionen, men også på det sociale samvær uden for gymnastiksalene. Derfor afholder foreningen en lang række arrangementer i løbet af sæsonen, som giver mulighed for at mødes uden for gymnastik og svømmetimen.

Til at stå for alle disse arrangementer, har vi vores dejlige husudvalg. Men! Ingen af arrangementerne kan fungere uden husudvalg, og de har hårdt brug for en ekstra hånd, så kigger under fanen udvalg, og læs mere om husudvalget. Måske kan du bidrage med noget, og gøre en forskel!

Herunder kan du læse nærmere om de forskellige arrangementer, og i vores kalender, kan du finde de pågældende datoer.

Sociale arrangementer i BSG:

Børnetræf

Midt i efteråret invitere BSG til vores årlige børnetræf. Glæd dig til en hyggelige formiddag med hele familien. Børnetræf er primært målrettet vores børnehold, fra de aller mindste, til børn i 10-12 års alderen, men hele familien er velkommen til børnetræf! Vi skal hoppe på redskaber, lege en masse lege og det hele afsluttes med kage, frugt, kaffe, saftevand mm. i vores klubhus. Glæd dig til en hyggelig formiddag med fart over fæltet for hele familien! Du kan se datoen for næste Børnetræf i kalenderen. 

Juletræsfest

Julen er familien og hjerternes fest, men også fest i Brøndby Strands Gymnastikforening. Derfor inviteres alle børnehold til en hyggelig formiddag i julemåneden, med dans om juletræet, gløg, æbleskiver og meget mere! Hvis vi er heldige og råber højt nok, kan det være at julemanden kommer forbi, og hvis børnene har været rigtig søde har han måske gaver med! Glæd dig til en dejlig formiddag med rigtig julehygge!

Fastelavnsfest

Så skal der slås katten af tønden, spises fastelavnsboller og hygges! Hvert år invitere BSG til Fastelavnsfest, hvor vi altid ser mange flotte udklædte børn (og voksne, selvfølgelig!). Hele familien er velkommen når vi skal kåre årets kattedronninger og konger!

Andre Arrangementer

Flere af foreningens hold holder også deres egne arrangementer, bl.a. julefrokoster, træningsweekender mm. læs mere om disse arrangementer på holdenes egne sider.

Lokalopvisning

Sæsonens store opvisning er BSGs lokalopvisning, hvor DU kan vise hvad du har lært i løbet at vinteren. Det er opvisningen hvor hele familien inviteres til en flot og festlig dag i gymnastikkens tegn. Som publikum kan I være med til at støtte op om BSG og dagen ved at afsætte dagen til at få en god oplevelse og se noget fantastisk gymnastik. I kan købe mad og drikkevarer hvor overskuddet går til foreningen.