Politik for brug af Sociale medier og ordensregler for foto/videooptagelser

Brøndby Strands Gymnastikforening er på Facebook og Instagram, hvor der ofte vil blive lagt billeder op. 

Brøndby Strands Gymnastikforening forbeholder sig retten til at optage, videregive og offentliggøre billeder samt video fra træning, arrangementer og opvisninger jævnligt.

Billeder og video offentliggøres i overensstemmelse med datatilsynets retningslinjer. 

Der forbeholdes ret til at vise og fremstille enkelte personer eller grupper, som kan videregives til de lokale medier og eventuelt publiceres på Facebook, http://brondbystrandsgf.dk/ , youtube og Instagram, som fremmer klubbens synlighed; trykte som digitale.

Såfremt der skulle være udøvere eller forældre som ikke ønsker, at deres børn/udøver må filmes, fotograferes eller på anden vis portrætteres skal dette meddeles klubben på mail; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skulle man ønske at tage billeder og videoer til træning i gymnastiksalen, skal der ALTID gives tilladelse fra den forestående instruktør på det pågældende hold.

Der må IKKE tages billeder og videoer til svømmetræning.

Vi opfordrer samtidig forældre og andre interesserede, der måtte ønske at optage video og billeder om, at gøre det hensigtsmæssigt således, at man ikke forstyrrer træningen. Videooptagelser samt billeder der er taget under træningen må IKKE offentliggøres uden tilladelse fra Brøndby Strands Gymnastikforening. Vi ønsker med dette, at alle udøvere skal føle sig trygge.

Vi opfordrer derudover alle til at opføre sig hensigtsmæssigt på de sociale medier og holde en god tone.

Spørgsmål vedrørende ovenstående skal rettes til: Medieudvalget i Brøndby Strands Gymnastikforening på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Politik for brug af Sociale medier og ordensregler for foto/videooptagelser for trænerer!

Se og download PDF her!