Info: Klik på knapperne for at få adgang til holdbeskrivelser og betalingsmodul.

Vandtilvænning. Alder 3 til 5 år

Her bliver vi fortrolige med vandet gennem vandglæde og relevante svømmeøvelser og leg. Ved sæson afslutning slipper vi kanten og foretage ændringer af position i vandet, bevæge sig på det lave samt har fået introduktion til de mest relevante svømmearter. Instruktørerne forbeholder sig retten til at rykke rundt på svømmerne såfremt niveauet ikke er passende.


 

Begyndere. Alder 6 til 9 år

Undervisningen lægger vægt på, at der kan svømmes lidt og vi fortsætter indlæring af de elementære svømmearter. Ved sæsonens afslutning kan de fleste børn svømme på det dybe vand. Det er målet, at man kan svømme min. 15 m både på lavt og dybt vand uden redskaber og kontakt med bassinets bund eller kant, samt andre svømmefærdigheder. Instruktørerne forbeholder sig retten til at rykke rundt på svømmerne såfremt niveauet ikke er passende.


 

Let øvede/øvede. Alder 9-13 år

Det forventes at deltagerne behersker mindst to svømmearter, idet holdet rettes mod øvede svømmere. De vil få forbedret teknik og tiderne vil løbende blive målt, idet der sker en gradvis forøgelse af konditionen. Instruktørerne forbeholder sig retten til at rykke rundt på svømmerne såfremt niveauet ikke er passende.

 


 

18+ dame motion

Vi lægger vægt på en masse god motion og svømning. Motion i form af vandgymnastik og det vi i fællesskab finder på alt sammen med en blanding af latter og hygge. Kan du ikke i forvejen svømme vil du også  her få mulighed for at lærer det på en rolig og afslappet måde".